cukkini-leves másképp

2008 június 7. | Szerző: |

Stahl Judit szokott úgy főzni, hogy egy kicsit eltér az eredetitől. pl. tejszín helyett jó a tejes habarás… Hát, azért ezt nem lehet a végletekig bűntetlenül csinálni. hogy mi lett belőle: cukkini helyett tök, amit megpároltam vaj helyett margarinon (ami tele volt vízzel!), majd morzsolt majoranna helyett őrölt majoranna (amitől a teteje finom porlepte maradt végig), felöntés csirkehúslé helyett marhahúsleves-kockás vízzel, habarás tejszín helyett tejjel, (nem lett olyan krémes), rémes. De azt hiszem a legrosszabbat azzal tettem, hogy leégett még az elején, de úgy, hogy lepattogzott a zománc a lábosból. gondoltam a meg nem égett része átmenthető, de az égett ízt átvette. Nagyon sajnáltam, de miután 1 tányérral megettem, a többit kiöntöttem. mindaddig, amíg csak néha és csak magamnak főzök, maradok a zacskós levesnél. Majd az új lakásban, az új életemben…

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!